Bucharest Start-up City
Ofera pana la 50.000 EURO nerambursabili
Pentru afaceri din Bucuresti

CONSULTANTA BUCHAREST START-UP CITY

Completeaza formularul cu datele tale de contact, iar un specialist te va contacta in cel mai scurt timp.

Vrei sa iti trimitem prin e-mail informatii referitoare la alte finantari?


Totul despre Bucharest Start-up City

Programul Bucharest Start-up City, ediția 2019, este un program de finanțare dedicat start-up-urilor din Municipiul București care vizează susținerea a minimum 200 de beneficiari (start-up-uri), cu o valoare maximă a ajutorului de minimis de 50.000 Euro per start-up (echivalent în lei).

Cheltuielile eligibile în cadrul programului includ: cheltuielile salariale, cheltuieli asociate cu investiția în echipamente, cu achiziția de autovehciule / autoutilitare, cheltuieli necesare pentru promovarea afacerii în mediul online, cheltuieli necesare pentru achiziția de software, etc.

Condițiile de eligibilitate specifice programului vizează înființarea întreprinderii pentru care este solicitată asistența financiară pe raza Municipiului București, după data de 1 ianuarie 2019.

Departajarea aplicațiilor se va realiza printr-un proces amplu de selecție, structurat în trei etape distincte, principalul element de diferențiere a aplicațiilor primite fiind calitatea lor și implicarea asociaților în dezvoltarea respectivei afaceri. Concret, selecția aplicațiilor finanțate se va realiza în urma verificărilor administrative și de eligibilitate (faza A), a evaluării tehnico-financiare (faza B, conform grilei de evaluare aflate la finalul acestei scheme de minimis) și a fazei de interviuri / pitch (faza C). În faza C a evaluării vor participa doar primele 250 de aplicații selectate în urma ordonării din faza B a procesului de evaluare.

Aplicațiile (planurile de afaceri) vor fi depuse și evaluate prin intermediul unei platforme online, disponibile la adresa buchareststartupcity.ro. Toate informațiile cu privire la program, de la lansare și până la finalizarea perioadei de implementare a planurilor de afaceri selectate pentru finanțare, se va realiza prin platforma menționată anterior.

Incepand cu data de 13.03.2019,  proiectul se afla in dezbatere publica timp de 45 de zile calendaristice (30 de zile lucratoare). Dupa incheierea etapei de dezbatere publica, regulamentul va fi supus votului CGMB, urmand ca dupa aprobarea acestuia in Consiliul General, sa inceapa perioada de depunere a planurilor de afacei.

Care sunt serviciile pe care ti le oferim pentru a accesa Bucharest Start-up City?

Gratuit – Evaluarea eligibilitatii

Beneficiezi de o prima analiza gratuita a eligibilitatii afacerii ideii tale de afaceri pentru Bucharest start-up city. Identificam impreuna modalitati de a maximiza sansele pentru a obtine finantarea.

Infiintarea societatii

Iti oferim preturi preferentiale pentru infiintarea societatii aplicante la Bucharest Start-up City, incepand de la 300 lei pentru toata tara!

Elaborarea planului de afaceri

Elaboram pentru tine planul de afaceri, analiza financiara, si toate documentele necesare pentru a aplica la Bucharest Start-up City. Toate informatiile vor fi incarcate in aplicatia online a finantatorului.

Coaching pentru proiectele ce ajung in faza C de evaluare

Te ajutam cu intocmirea prezentarii pentru etapa de pitch (faza C) si coaching pentru a obtine punctajul maxim.

Implementare

Etapa de implementare a proiectului tau finantat prin Bucharest Start-up City incepe odata cu semnarea acordului de finantare si urmareste achizitionarea echipamentelor ce fac obiectul proiectului, precum si angajarea de personal si plata cheltuielilor operationale.

Monitorizare

In fiecare an, timp de 3 de la finalizarea implementarii proiectului tau finantat prin programul Bucharest Start-up City, dupa expirarea termenului maxim de depunere a situatiilor financiare, va trebui sa depuneti un formular de raportare catre PMB.

Proiecte castigate
in 2017
Mil RON obtinuti
in 2017
Domenii
de activitate
Ani experientain domeniu

Ce spun clientii despre noi?

Este misiunea noastra, in calitate de consultanti ca intreg procesul de obtinere a finantarii si implementare a proiectelor sa fie cat mai usor pentru beneficiari.

Akent Events SRL-D

Oferim supuort tehnic pentru organizarea de evenimente, punand la dispozitia clientului/organizatorului Scena, sunet si lumini! La cererea clientului punem la dispozitie si Artisti! Activitatea noastra poate fi vazuta si pe Akcent-Events.ro Sau fb Akcent Events Pentru detali sau oferte puteti sa ne contactati la 0755298057 Lucian Balica

Ati recomanda serviciile noastre unor alti beneficiari?

Cu siguranta! Cel mai pe scurt: Incredere si Profesionalizm
Servicii de consultanta Start-up Nation
5.0
2019-01-03T18:46:25+00:00
Oferim supuort tehnic pentru organizarea de evenimente, punand la dispozitia clientului/organizatorului Scena, sunet si lumini! La cererea clientului punem la dispozitie si Artisti! Activitatea noastra poate fi vazuta si pe Akcent-Events.ro Sau fb Akcent Events Pentru detali sau oferte puteti sa ne contactati la 0755298057 Lucian Balica Ati recomanda serviciile noastre unor alti beneficiari? Cu siguranta! Cel mai pe scurt: Incredere si Profesionalizm

CABINET MEDICAL DE FIZIOTERAPIE DR. BURCHICI ADINA SRL

Cabinet fizioterapie , Timisoara, www.cabinet-fizioterapie.ro

Ati recomanda serviciile noastre unor alti beneficiari?


Da, am avut o susținere și o colaborare deosebit de frumoasa in condițiile unei contestații și a numeroaselor piedici întâmpinate de sistemul public.

Burchici Adina

Servicii de consultanta Start-up Nation
5.0
2019-01-03T18:54:50+00:00

Burchici Adina

Cabinet fizioterapie , Timisoara, www.cabinet-fizioterapie.ro Ati recomanda serviciile noastre unor alti beneficiari? Da, am avut o susținere și o colaborare deosebit de frumoasa in condițiile unei contestații și a numeroaselor piedici întâmpinate de sistemul public.

START ALL FOR YOU

Ati recomanda serviciile noastre unor alti beneficiari?

Am recomandat si vom recomanda in continuare ori de cate ori vom avea ocazia. Promtitudine, profesionalism, flexibilitate sunt doar cateva elemente ce caracterizeaza personalul firmei de consultanta.
Dumitrascu Anisoara
Servicii de consultanta Start-up Nation
5.0
2019-01-03T18:57:24+00:00
Dumitrascu Anisoara
Ati recomanda serviciile noastre unor alti beneficiari? Am recomandat si vom recomanda in continuare ori de cate ori vom avea ocazia. Promtitudine, profesionalism, flexibilitate sunt doar cateva elemente ce caracterizeaza personalul firmei de consultanta.
5
3

Ne puteti contacta la:

Andreea Szabo: +40.741.404.176

Alina Anton: +40.722.773.779

Daca aveti orice fel de intrebari sau nelamuriri

Cine poate beneficia de finantare prin programul bucharest start-up city 2019?

Pentru a aplica in cadrul programului Bucharest start-up city 2019, trebuie sa iti infiintezi o societate cu raspundere limitata (inclusiv SRL-D), sau o cooperatie. Daca ai in prezent o societate, poti aplica in situatia in care aceasta este infiintata dupa data de 01.01.2019

Societatea trebuie sa se incadreze in categoria IMM (<249 de angajaţi, cifră de afaceri anuală netă de <50 milioane euro, active totale <43 milioane euro, echivalent în lei) si sa aiba capitalul integral privatSocietatea isi va desfasura activitatea (sediu social sau punct de lucru) exclusiv in Bucuresti.

Asociaţii sau acţionarii care deţin mai multe societăţi nu pot aplica în cadrul programului Bucharest start-up city decât cu o singură societate.

codul CAEN pentru care solicită finanţare este eligibil în cadrul Programului (descarca lista de aici!)

Societatea nu a obtinut ajutor de minimis de 200.000,00 Euro, in ultimii 3 ani fiscali

Societatea nu inregistreaza datorii si nu se află în stare de dizolvare, reorganizare judiciară, lichidare, executare silită,  închidere operaţională, insolvenţă, faliment sau suspendare temporară a activităţii;

Actionarii societatii nu trebuie sa fi desfasurat aceeasi activitate (autorizata) pentru care solicita finantare (cod CAEN) in cadrul altui IMM în anul anterior înscrierii sau în anul înscrierii până la deschiderea sesiunii de înscriere.

Ce poti cumpara cu finantare prin Programul Start-up city 2019?

ECHIPAMENTE TEHNOLOGICE SI IT

Echipamentele tehnologice se incadreaza, conform procedurii in categoriile 2.1, 2.2. si 2.3.6 din HG 2139/2004.

MIJLOACE DE TRANSPORT

Autoturisme electrice, biciclete, biciclete electrice, autoutilitare etc

SPATII DE LUCRU

Spaţii de producţie şi spaţii pentru prestări servicii şi comerţ. Activele din cadrul acestei categorii nu trebuie să aibă destinaţie locativă, la momentul achiziției.

BIROTICA

Mobilier, aparatură birotică şi sisteme de protecţie a valorilor umane şi materiale

INSTALATII PENTRU ECONOMIE DE ENERGIE

Echipamente specifice în scopul obţinerii unei economii de energie, precum şi sisteme care utilizează surse regenerabile de energie

INSTALATII DE CLIMATIZARE

Aferente spaţiului de desfășurare a activității de comerţ, producţie sau servicii

SALARII, UTILITATI SI CHIRII

Salariile, utilitățile (energie electrica, gaze, salubritate, abonament telefon si internet) și cheltuielile aferente chiriilor pentru spaţii de lucru, spaţii de producţie şi spaţii pentru prestări servicii şi comerţ

WEBSITE SI PROMOVARE

Realizarea unei pagini web pentru prezentarea și promovarea activităţii solicitantului şi a produselor sau serviciilor, inclusiv promovare online si cheltuieli înregistrare domeniu fără hosting

ACTIVE NECORPORALE

Referitoare la brevete de inventie, francize , etichetare ecologică

CURSURI ANTREPRENORIAT – ACTIVITATE OBLIGATORIE

Desfășurate în România sau în altă țară membră a Uniunii Europene – pentru asociatul/administratorul societăţii aplicante

CHELTUIELI FINANCIARE

Aferente creditelor/garanțiilor obținute pentru creditele contractate de beneficiari în vederea realizării planurilor de afaceri acceptate în cadrul programului, pentru solicitanții care utilizează credit pentru implementarea proiectului

SOFTWARE

Necesar desfăşurării activităţii pentru care se solicită finanţare inclusiv licenţe și  software pentru comerţul on-line

CONSULTANTA

Pentru întocmirea documentaţiei în vederea obţinerii finanţării şi implementarea proiectului