Abonează-te la newsletter

Ne pare rău, de această dată ai ratat ocazia de a te înscrie, însă asigură-te că nu vei pierde și finanțările ce urmează să apară. Te ținem la curent, în mod gratuit asupra tuturor oportunităților de finanțare.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Granturi digitalizare IMM

Apelează la consultanți cu 13+ ani experiență în fonduri europene și guvernamentale și 200+ proiecte în portofoliu.

Abonează-te la newsletter

Ne pare rău, de această dată ai ratat ocazia de a te înscrie, însă asigură-te că nu vei pierde și finanțările ce urmează să apară. Te ținem la curent, în mod gratuit asupra tuturor oportunităților de finanțare.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Valoare granturi digitalizare IMM

20-30.000 euro pentru microîntreprinderi

0-9 angajați timp de 2 ani fiscali consecutivi

20-50.000 euro pentru întreprinderi mici

10-49 angajați timp de 2 ani fiscali consecutivi

20-100.000 euro pentru întreprinderi mijlocii

49-249 angajați timp de 2 ani fiscali consecutivi

Beneficiari eligibili - granturi digitalizare IMM

Sunt eligibile pentru finanțare IMM-urile non-IT, respectiv cele care nu înregistrat venituri în 2022 dintr-un cod CAEN exclus (5829, 6201, 6202, 6203, 6209, 6311, 6312, 6399). În măsura în care societarea a avut un cod CAEN din cele excluse autorizat, însă nu a înregistrat venituri din acesta rămâne în continuare eligibilă, însă trebuie să prezinte un raport/adresă întocmită de către un expert contabil ce confirmă acest lucru.

Criterii de eligibilitate

Criterii de excludere

Cheltuieli eligibile - granturi digitalizare IMM

Software

Achiziția/ dezvoltarea/ adaptarea și implementarea (baze de date, migrare, integrare) de aplicații/licențe software. Implementarea RPA (Robotic Process Automation), ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Mangement), sisteme IoT (Internet of Things) și AI (Artificial Intelligence), tehnologii blockchain, soluții E-Commerce etc.

Echipamente hardware TIC​

Echipamente pentru automatizări și robotică integrate cu soluții digitale și a altor dispozitive și echipamente aferente, inclusiv pentru E-commerce, IoT (Internet of Things), tehnologii blockchain etc., precum și cheltuieli de instalare, configurare și punere in funcțiune​

Rețea

cheltuieli aferente realizării rețelei LAN/WiFi

Website

cheltuieli aferente achiziționării unui website de prezentare a companiei;

Cloud computing

cheltuieli aferente achizițiilor de servicii de tip Cloud Computing pe perioada de implementare și durabilitate a proiectului

Servicii consultanță securitate

cheltuieli aferente achiziționării de servicii pentru consolidarea securitatii cibernetice aplicabile pentru software/găzduire/rețele, pe perioada de implementare și durabilitate a proiectului

Domeniu web

cheltuieli aferente achiziționării/închirierii pe perioada de implementare și durabilitate a proiectului, a unui nume de domeniu nou

Arhivare

cheltuieli cu servicii de trecere a arhivelor din analog/dosare/hârtie în digital indexabil;

Nu ți se potrivește finanțarea? Află ce alte oportunități sunt disponibile

De ce să ne alegi?

Serviciile pe care le oferim - consultanță fonduri nerambursabile

Suntem o societate de consultanță cu 13+ ani experiență în finanțări nerambursabile și își punem la dispoziție întreaga expertiză pentru a câștiga proiecte. 

GRATUIT - Evaluarea eligibilității

Beneficiezi în mod gratuit de o primă analiză a eligibilității societății și a condițiilor tehnice pentru a aplica

Servicii integrate de consultanță și asistență tehnică

Asigurăm servicii integrate de consultanță pentru a finanțarea, de la analiza eligibilității, la întocmirea documentației tehnice și implementare.

Implementare

Etapa de implementare a proiectului începe odată cu semnarea Contractului de finanțare și urmărește efectuarea tuturor cheltuielilor pentru care ai primit aprobare.

Printre clienții noștri mulțumiți se numără