Granturi pentru digitalizarea IMM-urilor

APELEAZĂ LA CONSULTANȚI CU EXPERIENȚĂ DE 10 ANI ÎN SCRIEREA ȘI IMPLEMENTAREA DE PROIECTE FINANTATE DIN FONDURI EUROPENE SI GUVERNAMENTALE.

Microîntreprinderile românești și firmele mici și mijlocii (IMM) din toate domeniile vor putea obține fonduri europene în valoare totală de 150 de milioane de euro, printr-un nou program de granturi pentru digitalizarea IMM-urilor. La data de 8 decembrie 2020 a fost publicata schema de ajutor de minimis pentru digitalizare, însă, până în prezent nu a fost publicată o variantă a ghidului de finanțare.

INTERVAL DE INSCRIERE – apel nelansat

Cine poate beneficia de finantare prin granturile pentru digitalizare?

Ce finanțează granturile pentru digitalizare?

Acordarea de sprijin financiar nerambursabil pentru digitalizarea microîntreprinderilor și întreprinderilor mici și mijlocii din alte sectoare de activitate decât TIC, în cele 8 regiuni de dezvoltate ale României, în vederea creșterii competitivității IMM și dinamizării sectorului TIC.

 

Care e valoarea granturilor pentru digitalizare?

Valoarea finanțării va fi cuprinsă între 30.000 – 100.000 EURO însă nu poate depăși media cifrei de afaceri înregistrată în ultimii 3 ani fiscali (exceptând cheltuielile pentru consultanță și asistență tehnică).

Nu ti se potriveste finanțarea din granturi pentru digitalizare? Află ce alte oportunități de finanțare sunt preconizate pentru anul 2021

De ce sa lucrezi cu noi pentru a obtine finantarea din granturi pentru digitalizare?

Avem 200 + proiecte aprobate

Din fonduri structurale europene, guvernamentale, în cei 10+ ani de activitate.

Nu te lăsăm la greu! Îți stăm alături de la idee la succes!

Asigurăm servicii integrate de consultanță pentru granturile de digitalizare, de la evaluarea eligibilității, la finalizarea perioadei de monitorizare.

Garantia banilor inapoi!

În situația în care proiectul tău este respins din cauza faptului ca nu a fost întocmit în mod corect, iti returnam avansul platit. În plus, nu te incurajam sa aplici dacă nu ai șanse reale de a obține finanțarea.

Îți oferim un preț corect pentru serviciile de consultanță!

Cheltuielile pentru serviciile de consultanta sunt parte din proiectele de finantare pentru granturile de digitalizare, motiv pentru care tu vei plati doar un procent din acestea.

Printre clienții noștri mulțumiți se numără

Serviciile noastre

Gratuit – Evaluarea eligibilității

Beneficiezi de o primă analiză a eligibilității ideii de afaceri și a persoanei juridice pentru granturile de digitalizare în mod gratuit.

Elaborarea documentației necesară pentru a aplica

Elaboram pentru tine întreaga documentație necesară pentru a obține banii pentru finanțarea investiției prin granturile de digitalizare. Toate vor fi incarcate in aplicatia informatica pusa la dispozitie pentru inscriere.

Implementare

Etapa de implementare a proiectului începe odată cu semnarea Contractului de finanțare și urmărește efectuarea tuturor cheltuielilor pentru care ai primit aprobare.

Monitorizare

Rapoartele de monitorizare se depun timp de 3 ani, incepand cu anul fiscal următor finalizării implementării. În acest timp finanțatorul urmărește măsura în care indicatorii de proiect au fost îndepliniți.

Solicită consultanță