Granturi pentru digitalizarea IMM-urilor

APELEAZĂ LA CONSULTANȚI CU EXPERIENȚĂ DE 12+ ANI ÎN SCRIEREA ȘI IMPLEMENTAREA DE PROIECTE FINANTATE DIN FONDURI EUROPENE SI GUVERNAMENTALE.

Cine poate beneficia de finantare prin granturile pentru digitalizare?

Ce finanțează granturile pentru digitalizare?

Acordarea de sprijin financiar nerambursabil pentru digitalizarea microîntreprinderilor și întreprinderilor mici și mijlocii din alte sectoare de activitate decât TIC, în cele 8 regiuni de dezvoltate ale României, în vederea creșterii competitivității IMM și dinamizării sectorului TIC.

Care e valoarea granturilor pentru digitalizare?

Valoarea finanțării va fi cuprinsă între 30.000 – 100.000 EURO însă nu poate depăși media cifrei de afaceri înregistrată în ultimii 3 ani fiscali (exceptând cheltuielile pentru consultanță și asistență tehnică).

Nu ti se potriveste finanțarea din granturi pentru digitalizare? Află ce alte oportunități de finanțare sunt preconizate pentru anul 2021

De ce sa lucrezi cu noi pentru a obtine finantarea din granturi pentru digitalizare?

Avem 200 + proiecte aprobate

Din fonduri structurale europene, guvernamentale, în cei 12+ ani de activitate.

Nu te lăsăm la greu!

Asigurăm servicii integrate de consultanță pentru granturile de digitalizare

Garantia banilor inapoi!

În situația în care proiectul tău este respins din cauza faptului ca nu a fost întocmit în mod corect, iti returnam avansul platit.

Îți oferim un preț corect !

Cheltuielile pentru serviciile de consultanta sunt parte din proiectele de finantare pentru granturile de digitalizare, motiv pentru care tu vei plati doar un procent din acestea.

Printre clienții noștri mulțumiți se numără

Serviciile noastre

Gratuit – Evaluarea eligibilității

Beneficiezi de o primă analiză a eligibilității ideii de afaceri și a persoanei juridice pentru granturile de digitalizare în mod gratuit.

Implementare

Etapa de implementare a proiectului începe odată cu semnarea Contractului de finanțare și urmărește efectuarea tuturor cheltuielilor pentru care ai primit aprobare.

Elaborarea documentației necesară pentru a aplica

Elaboram pentru tine întreaga documentație necesară pentru a obține banii pentru finanțarea investiției prin granturile de digitalizare. Toate vor fi incarcate in aplicatia informatica pusa la dispozitie pentru inscriere.

Monitorizare

Rapoartele de monitorizare se depun timp de 3 ani, incepand cu anul fiscal următor finalizării implementării. În acest timp finanțatorul urmărește măsura în care indicatorii de proiect au fost îndepliniți.

Solicită consultanță