COMMONWEALTH CONSULTING SRL se angajează la cele mai înalte standarde de protecţie a datelor dumneavoastră. Dacă informaţiile de mai jos nu răspund la întrebările dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi la datele din pagina de Contact.

 1. Folosim doar în avantajul dumneavoastră

Vom folosi datele dumneavoastră doar pentru a va îmbunătăţi experienţa de navigare şi descoperire a produselor noastre.

 1. Asigurăm cea mai înaltă protecţie

Vom proteja datele dumneavoastră ca şi cum ar fi ale noastre, la cele mai înalte standarde disponibile.

 1. Dumneavoastră decideţi ce se întâmplă cu datele

Recunoaştem că sunteţi singurul titular al datelor dumneavoastră şi vă vom răspunde întotdeauna direct la orice întrebare privind acestea.

 1. Fără spam

Nu vă vom trimite spam şi nu vom da datele dumneavoastră nimănui pentru a vă trimite spam.

 1. Vom înţelege când nu mai doriţi să colaborăm

Dacă renunţaţi să primiţi comunicări de la noi, vom şterge datele dumneavoastră dupa un interval de timp, fără o intervenţie suplimentară din partea dumneavoastră. Nu vom reţine date pe care nu mai doriţi să le folosim. 

Toate informaţiile relevante

Cine suntem noi şi ce platforme online operăm:

Site-ul https://startupprojects.ro este administrat de COMMONWEALTH CONSULTING SRL (denumit in continuare Commonwealth Consulting), cu sediul social in Bucuresti, Str. Sos Iancului nr. 37, Bucuresti, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/4270/2010, CUI 26828903, din 210 şi are calitatea de prestator al serviciilor oferite.

In momentul în care vă confirmaţi consimţământul de a primi informaţii din partea noastră puteţi opta să vă abonaţi la informatii referitoare la alte tipuri de finantari europene, guvernamentale etc. Aceasta este o opţiune, nu o obligaţie. Vă respectăm decizia 100%.

În funcţie de tipul datelor cu caracter personal solicitate, acestea sunt folosite diferit.

În textele următoare regăsiţi explicaţii detaliate, în care vă explicăm de ce vă solicităm anumite date şi ce anume facem cu acestea.

Nume si informatii de contact

Cum folosim numele şi informaţiile de contact

De ce?

Pentru a putea lua legatura cu dumneavoastra

Dumneavoastra completati unul din formularele de pe siteul nostrum pentru a lua legatura cu un consultant specializat in fonduri nerambursabile. In situatia in care nu faceti acest lucru, noi nu avem nici o modalitate de a lua legatura cu dumneavoastra.

Pentru a vă trimite informaţii prin e-mail, SMS cu privire la surse de finantare pentru afacerea dumneavoastra.

Pentru a vă ţine la curent cu activitatea noastră. Trimitem doar informaţii pentru care am primit acceptul dumneavoastră.

Prevenirea fraudelor şi detectarea acestora.

Pentru a preveni şi detecta fraudele care vă vizează atât pe dumneavoastră, cât şi pe noi: cazuri nefericite, însă este absolut necesar.

Pentru a putea vizualiza ofertele startupprojects.ro în timp ce navigaţi pe internet.

Pentru a putea vedea ultimele noutăţi şi promoţii adăugate în oferta noastră comercială.

Pentru a fi la curent cu preferinţele dumneavoastră şi ale altor clienţi.

Pentru a vă oferi exact lucrurile pe care le aşteptaţi şi pentru a fi cu un pas înaintea competiţiei.

Informaţii despre telefonul sau laptopul dumneavoastră şi modalitatea în care folosiţi site-urile noastre: adresa IP, tipul dispozitivului electronic şi istoricul de browsing 

Cum folosim informaţiile despre telefonul, laptopul dumneavoastră şi modalitatea în care folosiţi site-urile noastre

De ce?

Pentru a ne îmbunătăţi constant site-ul.

Pentru a vă putea oferi cea mai bună experienţă de navigare.

Pentru a ne proteja site-urile

Pentru a preveni şi detecta tentativele de fraudă săvârşite cu privire la dumneavoastră şi la compania noastră. Pentru a ne îndeplini obligaţiile legale de a vă proteja datele cu caracter personal.

Răspunsurile la chestionare, concursuri sau promoţii

 Cum folosim răspunsurile la tombole, concursuri sau promoţii

De ce?

Pentru a organiza tombola, concursul sau promoţia, conform regulamentului public.

Pentru a ne asigura că ne respectam obligaţiile asumate faţă de tine. Dacă nu putem folosi răspunsurile tale, nu putem desemna câştigătorii.

Nu sunteţi obligat să ne furnizaţi datele dumneavoastră cu caracter personal, însă dacă nu faceţi acest lucru este posibil să nu beneficiaţi de cea mai bună experienţă online. Este exclusiv decizia dumneavoastră şi o respectăm.

Vă asigurăm că anonimizăm şi agregăm informaţiile dumneavoastră cu caracter personal (ca să nu puteţi fi identificat) şi le folosim pentru a testa sistemele IT pe care le utilizăm, pentru a îmbunătăţi experienţa oferită de site-urile noastre şi pentru a dezvolta noi produse şi alte servicii conexe.

Durata procesării datelor cu caracter personal:

Vom păstra informaţiile cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră cât timp sunteti interest/a de serviciile noastre, pentru timpul necesar onorării comenzilor plasate de dumneavoastră sau, în cazul în care contactaţi departamentul relaţii cu clienţii, pentru intervalul necesar procesării cererilor dumneavoastră.

Datele care sunt solicitate de către autorităţile române pot fi păstrate, pentru respectarea obligaţiilor legale în relaţie cu compania noastră.

Setam cookieuri pe calculatorul dumneavoastra pentru:

 • a retine daca v-am aratat bannerele promotionale;
 • a retine daca v-am afisat optiunea de a va abona la newsletterele noastre;

Conform noului Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, aveţi o mulţime de drepturi:

 1. Dreptul de a fi informat cu privire la modalitatea în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate (cum ar fi această pagină).
 2. Dreptul de a accesa datele personale pe care le avem despre dumneavoastră. Puteţi accesadatele dumneavoastra transmitand o solicitare scrisa la adresa: [email protected]
 3. Dreptul de a solicita corectarea informaţiilor eronatepe care le avem despre dumneavoastră. Puteţi solicita corectareainformaţiilor eronate transmitand o solicitare scrisa la adresa: [email protected]
 4. Dreptul de a solicita ştergerea datelor dumneavoastră,de a înceta procesarea sau colectarea datelor cu caracter personal,în anumite circumstanţe. Puteţi solicitaştergerea datelor dumneavoastră transmitand o solicitare scrisa la adresa: [email protected]
 5. Dreptul de a opri comunicările de marketing prin newsletter (lucru pe care îl puteţi face folosind opţiunea de dezabonare, afişată în footerul fiecărui mail de acest tip, sau prin telefon (îl puteţi face contactându-ne la datele de contact menţionate mai jos). Puteţi solicita oprirea comunicărilor de marketing prin newsletter transmitand o solicitare scrisa la adresa: [email protected]
 6. Dreptul de a solicita transferul sau portarea datelor către dumneavoastrăsau un alt furnizor de servicii, transmitand o solicitare scrisa la adresa: [email protected]
 7. Dreptul de a semnala autorităţilor încălcarea drepturilor prevăzute de catre Noul Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal Autoritatea de reglementare în Romania este: Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal 

Cum ne puteţi contacta

Ne puteţi contacta:

Telefonic: 0741.404.176

Pe e-mail: [email protected]

Persoana desemnată de COMMONWEALTH CONSULTING SRL în relaţia cu clienţii şi userii site-urilor proprii, pentru a asigura conformitatea respectării prevederilor Noului Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal este: dra ANDREEA KOHALMI SZABO.

Dacă ne-aţi confirmat acordul, vă vom trimite mesaje de marketing prin e-mail, SMS, telefon, pentru a ne asigura că dorinţele dumneavoastră sunt respectate şi sunteţi la curent cu toate noutăţile şi ofertele noastre.

Cum puteţi opri recepţionarea mesajelor de marketing din partea COMMONWEALTH CONSULTING SRL:

– contactând echipa noastră de asistenţă clienţi la numărul de telefon: 0741.404.176.

– trimiţând un e-mail la adresa [email protected] precizând cerinţele dumneavoastră;

– folosind opţiunea de dezabonare prezentă în footerul fiecărui newsletter.

 

Abonează-te la newsletter

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Știri recente

Oportunități de finanțare