Electric UP

APELEAZĂ LA CONSULTANȚI CU EXPERIENȚĂ DE 10 ANI ÎN SCRIEREA ȘI IMPLEMENTAREA DE PROIECTE FINANTATE DIN FONDURI EUROPENE SI GUVERNAMENTALE.

IMM-urile și operatorii economici din domeniul HORECA vor putea obține finanțări de până la 100.000 euro/ beneficiar reprezentând un suport financiar de până la 100% din valoarea cheltuielilor eligibile pentru finanțarea proiectelor de investiții pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică și a stațiilor de reîncărcare pentru vehicule electrice și electrice hibrid plug-in prin programul Electric UP. Prima sesiune de înscrieri s-a finalizat la data de 3 februarie 2021 – informații oficiale referitoare la finanțare se pot regăsi pe siteul Ministerului Energiei.

Programul de finanțare se va derula multianual, în intervalul 2020 – decembrie 2022. INTERVAL DE INSCRIERE – Neanunțat pentru anul 2022

Cine poate beneficia de finantare prin Electric UP?

Ce cheltuieli sunt eligibile în cadrul Electric UP?

Care e valoarea ajutorului nerambursabil în cadrul Electric UP?

Sumă maximă de 100.000 euro/beneficiar, reprezentând un suport financiar de până la 100% din valoarea cheltuielilor eligibile

Nu ti se potriveste finanțarea prin Electric UP? Află ce alte oportunități de finanțare sunt preconizate pentru anul 2022

De ce sa lucrezi cu noi pentru a obtine finantarea în cadrul Electric UP?

Avans ZERO, deci ZERO riscuri

Nu percepem nici un avans pentru elaborarea documentației necesară pentru înscrierea proiectului și obținerea finanțării (studii specifice se plătesc separat).

Avem 200 + proiecte aprobate

Din fonduri structurale europene, guvernamentale, în cei 10+ ani de activitate.

Asistență tehnică prin parteneri

Pentru alegerea celei mai bune configurații de panouri fotovoltaice și a stației de reîncărcare pentru mașini electrice.

Nu te lăsăm la greu! Îți stăm alături până la finele implementării

Asigurăm servicii integrate de consultanță pentru Electric UP, de la evaluarea eligibilității, la finalizarea perioadei de implementare.

Printre clienții noștri mulțumiți se numără

Serviciile noastre

Gratuit – Evaluarea eligibilității

Beneficiezi de o prima analiza gratuită a eligibilității proiectului tău pentru a obține finanțarea prin Electic UP

Implementare

Etapa de implementare a proiectului finantat prin Electric UP incepe odata cu semnarea Contractului de finantare si urmareste efectuarea cheltuirea eligibile.

Gratuit - Elaborarea proiectului tehnic și a documentatiei necesara înscrierii

Elaborăm pentru tine toate documentele necesare pentru a aplica la Electric UP

Decontare

Depunem dosarul de decontare pentru a-ți rambursa fondurile cheltuite în cadrul proiectului.

Solicită consultanță