Punctaj maxim: 95 puncte – șanse de finanțare reduse
- Minim 2 locuri de muncă pentru un ajutor nerambursabil de 200.000 lei sau 1 loc de muncă pentru 100.000 lei
- Aport propriu de minim 15% (200.000 lei Ajutor financiar nerambursabil + contribuție proprie de ~ 35.000 lei)
- Echipamente tehnologice în valoare de minim 60% din valoarea proiectului
- Cel puțin 5% din bani direcționați către o componentă de dezvoltare durabilă – energie regenerabilă, autoturisme electrice etc
- Cel puțin unui dintre asociați/acționari a absolvit/se angajează că va absolvi un curs de educație antreprenorială;
- Cel puțin unui dintre asociați/acționari a absolvit/se angajează că va absolvi un curs de competențe digitale;
- Asociații/acționarii societății nu au mai avut calitatea de asociat/acționar în cadrul altei societăți decât cea aplicantă;
- Investiția este bazată / fundamentată pe un brevet de invenție eliberat de către un organism național sau internațional acreditat.
Domeniul de activitate se incadreaza in clasa: productie
Descrierea activitatii: Cu ajutorul Programului Start-up nation poate fi demarata o activitate in domeniul productiei de legume curatate sau taiate.
Caracteristici produse:
legume proaspete, fara conservanti, netratate termic sau chimic;
obtinute prin curatare si taiere mecanica;
sortimente corespunzatoare formei de taiere, respectiv felului de mancare destinat;
Pot fi produse, cu titlu exemplificativ:
cartofi cruzi, curatati si taiati in diverse forme si dimensiuni
Morcovi curatati si taiati in diverse forme si dimensiuni
patrunjel curatat si taiat in diverse forme si dimensiuni
pastarnac curatat si taiat in diverse forme si dimensiuni
telina curatata si taiata in diverse forme si dimensiuni
varza toccata
usturoi curatat
ceapa curatata si ambalata
Descrierea codului CAEN: 1039 Aceasta clasa include: fabricarea produselor alimentare continând în principal fructe sau legume, cu exceptia mâncarurilor gata preparate sub forma congelata sau de conserve; activitatea de conservare a fructelor, nucilor sau legumelor: congelarea, uscarea, conservarea în ulei sau în otet, ambalarea în cutii de conserve etc.; fabricarea produselor alimentare din fructe si legume; fabricarea gemurilor, marmeladelor si jeleurilor; prajirea nucilor; fabricarea preparatelor si pastelor din nuci; fabricarea preparatelor alimentare perisabile din fructe si legume, ca de exemplu: salate, amestecuri de salate ambalate (împachetate), legume curatate sau taiate, brânza din soia (tofu).