Punctaj maxim: 95 puncte – șanse de finanțare reduse

  • Minim 2 locuri de muncă pentru un ajutor nerambursabil de 200.000 lei sau 1 loc de muncă pentru 100.000 lei
  • Aport propriu de minim 15% (200.000 lei Ajutor financiar nerambursabil + contribuție proprie de ~ 35.000 lei)
  • Echipamente tehnologice în valoare de minim 60% din valoarea proiectului
  • Cel puțin 5% din bani direcționați către o componentă de dezvoltare durabilă – energie regenerabilă, autoturisme electrice etc
  • Cel puțin unui dintre asociați/acționari a absolvit/se angajează că va absolvi un curs de educație antreprenorială;
  • Cel puțin unui dintre asociați/acționari a absolvit/se angajează că va absolvi un curs de competențe digitale;
  • Asociații/acționarii societății nu au mai avut calitatea de asociat/acționar în cadrul altei societăți decât cea aplicantă;
  • Investiția este bazată / fundamentată pe un brevet de invenție eliberat de către un organism național sau internațional acreditat. 

Domeniul de activitate se incadreaza in clasa: industrii creative
Descrierea activitații: Cu ajutorul Programului Start-up nation poti infiinta cluburi de fitness sau săli de aerobic.
Fitness-ul defineste capacitatea corpului uman de a functiona eficient, atat in viata profesionala cat si in activitatile recreative, de a fi sanatos si de a face fata situatiilor de stres. Un antrenament de fitness adecvat si o nutritie potrivita se vor reflecta rapid in imaginea fiecarei persoane.
Mersul la sala de fitness ajuta, printre altele, la prevenirea aparitiei anumitor boli, cum ar fi: hipertensiunea arteriala, diabetul zaharat, accidentele vasculare cerebrale, anumite tipuri de cancer sau boli de inima. Daca o persoana are deja una dintre aceste boli, a face fitness sau exercitii fizice o poate ajuta sa le tina sub control, bineinteles urmand totodata si medicatia prescrisa de doctor (daca aceasta exista) si ducand un stil de viata sanatos (alimentatie adecvata, reducerea stresului, etc).
Cele 5 elemente ale fitness-ului sunt:

Cardio – reprezinta abilitatea inimii, plamanilor si a sistemului vascular de a furniza muschilor si tesuturilor, in timpul activitatii fizice sustinute, sange bogat in oxigen.
Forta musculara – este cantitatea de forta pe care un muschi sau o grupa de muschi o poate exercita impotriva unei rezistente mari (ridicare de greutati si nu numai).
Anduranta musculara – reprezinta abilitatea unui muschi sau a unei grupe de muschi de a repeta o anumita miscare de mai multe ori sau a sta in aceeasi pozitie pentru o perioada mai mare de timp.
Flexibilitatea – este specifica articulatiilor si reprezinta o gama de miscari ale articulatiilor dar si ale muschilor si tesuturilor din jurul acestora. Flexibilitatea adecvata imbunatateste conditia fizica si reduce riscul de accidente si leziuni.
Compozitie corporala – reprezinta procentul dintre grasime, muschi si os din corpul dumneavoastra. In mod normal este exprimat ca raport intre masa musculara si masa grasa. Masa musculara este alcatuita din muschi, oase, piele, organe interne si apa. Masa grasa reprezinta grasimea si tesutul gras.
Descrierea codului CAEN: Activitatile definite prin codul CAEN 9313.
Aceasta clasa include:
-cluburi și centre de fitness și culturism.
Această clasă exclude:
-pregătirea sportivă efectuată de către profesori, antrenori, vezi cod CAEN 8551

Alte idei de afaceri finanțate prin Start UP Nation cu șanse de finanțare:

Calculează-ți șansele de a obține finanțarea*

[qsm quiz=4]

* calculatorul de punctaj vă poate ajuta să vă calculați punctajul maxim pentru care puteți aplica, însă nu înlocuiește analiza de eligibilitate efectuată de către un consultant. Pentru detalii complete despre criteriile de eligibilitate, dați click AICI

Cauți un consultant?

Completează formularul de mai jos pentru a beneficia de o ședință de consultanță gratuită

Cauți consultanță fonduri europene?

Află ce oportunități de finanțare sunt disponibile