Punctaj maxim: 95 puncte – șanse de finanțare reduse
- Minim 2 locuri de muncă pentru un ajutor nerambursabil de 200.000 lei sau 1 loc de muncă pentru 100.000 lei
- Aport propriu de minim 15% (200.000 lei Ajutor financiar nerambursabil + contribuție proprie de ~ 35.000 lei)
- Echipamente tehnologice în valoare de minim 60% din valoarea proiectului
- Cel puțin 5% din bani direcționați către o componentă de dezvoltare durabilă – energie regenerabilă, autoturisme electrice etc
- Cel puțin unui dintre asociați/acționari a absolvit/se angajează că va absolvi un curs de educație antreprenorială;
- Cel puțin unui dintre asociați/acționari a absolvit/se angajează că va absolvi un curs de competențe digitale;
- Asociații/acționarii societății nu au mai avut calitatea de asociat/acționar în cadrul altei societăți decât cea aplicantă;
- Investiția este bazată / fundamentată pe un brevet de invenție eliberat de către un organism național sau internațional acreditat.
Domeniul de activitate se incadreaza in clasa: productie
Descrierea activitatii: Cu ajutorul Programului Start-up nation poate fi demarata o activitate in domeniul productiei de biscuiti.
Biscuitul este un produs alimentar obținut dintr-un aluat dens, afânat pe cale chimică și prezentat sub diferite forme, mai ales plate.
Biscuitii pot fi consumati atat pentru aperitive (tartine cu branzeturi, somon, legume), pe post de gustari (biscuitii simplii sau digestivi) sau pe post de desert (biscuitii cu fructe sau creme). Pentru diabetic exista biscuit dietetici speciali care pot acoperi nevoia de dulce.
Pot fi produse, cu titlu exemplificativ:
Biscuiti simplii
Biscuiti sarati
Biscuiti dietetici
Biscuiti cu creme
Descrierea codului CAEN: 1072 Fabricarea biscuitilor si piscoturilor; fabricarea prajiturilor si a produselor conservate de patisserie. Aceasta clasa include: fabricarea piscoturilor, biscuitilor si a altor produse de brutarie „uscate”; fabricarea produselor de patiserie si a prajiturilor conservate; fabricarea produselor pentru gustari (prajituri de casa, biscuiti, covrigi etc.), dulci sau sarate.