Idei de afaceri programul start-up nation fabricarea de biscuiti

Punctaj maxim: 100 puncte

– Minim 2 locuri de muncă, minim 1 loc pentru absolvenți după 2012, șomeri, persoane din categorii defavorizate

–  Echipamente tehnologice în valoare de minim 60% din valoarea proiectului

– Locația de implementare a proiectului în mediul urban sau rural pe teritoriul României cu excepția județelor: București, Cluj, Ilfov

Domeniul de activitate se incadreaza in clasa: productie

Descrierea activitatii: Cu ajutorul Programului Start-up nation poate fi demarata o activitate in domeniul productiei de biscuiti.

Biscuitul este un produs alimentar obținut dintr-un aluat dens, afânat pe cale chimică și prezentat sub diferite forme, mai ales plate.

Biscuitii pot fi consumati atat pentru aperitive (tartine cu branzeturi, somon, legume), pe post de gustari (biscuitii simplii sau digestivi) sau pe post de desert (biscuitii cu fructe sau creme). Pentru diabetic exista biscuit dietetici speciali care pot acoperi nevoia de dulce.

Pot fi produse, cu titlu exemplificativ:

  • Biscuiti simplii
  • Biscuiti sarati
  • Biscuiti dietetici
  • Biscuiti cu creme

Descrierea codului CAEN: 1072 Fabricarea biscuitilor si piscoturilor; fabricarea prajiturilor si a produselor conservate de patisserie. Aceasta clasa include: fabricarea piscoturilor, biscuitilor si a altor produse de brutarie “uscate”; fabricarea produselor de patiserie si a prajiturilor conservate; fabricarea produselor pentru gustari (prajituri de casa, biscuiti, covrigi etc.), dulci sau sarate.

NU TI SE POTRIVESTE?

VEZI ALTE IDEI DE AFACERI

VREI SA APLICI?

VEZI OFERTA NOASTRA PENTRU START-UP NATION 2018

start-up nation 2018

Comentarii recente

comentarii