Fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurii metalice

idei de afaceri start-up nation 2018 - confectii metalice

Punctaj maxim: 100 puncte

– Minim 2 locuri de muncă, minim 1 loc pentru absolvenți după 2012, șomeri, persoane din categorii defavorizate

–  Echipamente tehnologice în valoare de minim 60% din valoarea proiectului

– Locația de implementare a proiectului în mediul urban sau rural pe teritoriul României cu excepția județelor: București, Cluj, Ilfov

Domeniul de activitate se incadreaza in clasa: productie

Descrierea activitatii:

Ușile metalice sunt folosite adesea în case, apartamente și locurile în care condiţiile necesită o rezistenţă mai mare la sarcini, tensiuni mecanice și coroziune. Utilizarea metalului nu exclude crearea de produse interesante și avansate din punct de vedere structural. Ușile bine integrate pot constitui un detaliu arhitectural care leagă întregul interior.

Durabilitate

– durabilitate ridicată, confirmată prin garanţia pe termen lung;

– costuri de exploatare reduse la minim;

– rezistenţă ridicată la umiditate;

– finisare de înaltă calitate – posibilitatea de utilizare ca uși de interior și exterior.

Calitate

– performanţa superioară a fiecărei soluţii

Design

– implementare în conformitate cu normele din fiecare ţară

– posibilitatea fabricării conform proiectului arhitectural

– posibilitatea de adaptare la nevoile utilizatorului

– asamblare eficientă și rapidă

– accesorii care sporesc funcţionalitatea ușilor

UTILIZARE UȘI DE INTERIOR – UȘI UNIVERSALE PENTRU ÎNCĂPERI TEHNICE – magazii, camere utilitare,spaţii tehnice, clădiri industriale.

Metal BASIC – camere utilitare, clădiri industriale, clădiri de birouri, bucătarii industriale, spaţii tehnice, pivniţe, garaje, săli de agreement, toalete.

Metal SOLID – destinate utilizării în condiţii de trafic intens: camere utilitare,clădiri industriale,spaţii tehnice, pivniţe,ateliere, garaje, camere de producţie,interioarele moderne și de birou (design mansardă).

Metalice EI30, EI60 – rezistenţă la foc de 30 și 60 de minute, condiţii de trafic intens, de interior sau de exterior, TIP 1 EI 60 – rezistenţă la fum și izolare fonică de 37 dB, hoteluri, pensiuni, uși camere centrală, uși pentru garaj, clădiri de utilitate publică.

UTILIZĂRILE UȘILOR METALICE:

  • Cladiri publice – În plus faţă de design-ul reprezentativ al interioarelor aeroporturilor, gărilor, mall-urilor, ușile trebuie să fie fabricate din materiale durabile. Utilizarea uşilor din oţel este o soluţie esenţială pentru acest tip de clădiri.
  • Spitale, clinici, laboratoare – Este crucial ca elementele de tâmplărie să fie adecvate în clădirile în care standardele de igienă ridicate reprezintă o prioritate pentru funcţionarea corectă. Tocurile din oţel sunt o alegere optimă dacă dorim să menţinem curăţenia saloanelor pentru pacienţi, camerelor de examinare, de operaţie și în toate camerele cu nivel de umiditate ridicat.
  • Fabrici, garaje, cladiri tehnice – În aceste tipuri de interioare, ușile din oţel sunt cea mai bună soluţie. Un set complet de uși îndeplinește condiţiile de izolare împotriva incendiilor deoarece locaţiile menţionate sunt adesea utilizate pentru depozitarea materialelor inflamabile. Oţelul utilizat în fabricarea ușilor dă dovadă de rezistenţă la deformare și rezistenţă la influenţa factorilor de mediu.
  • Cladiri rezidentiale – Ușile din oţel sunt o soluţie mai practică și implementată mai des pentru case și apartamente. Garantează nu numai siguranţa dar și durabilitatea, pentru mulţi ani. Ușile din oţel moderne sunt utilizate în clădirile noi și cele vechi care trebuie renovate.
  • Hoteluri, pensiuni – Clădirile în care există un trafic sporit în fiecare zi, cu persoane cu bagaje care lovesc pereţii, au nevoie de soluţii rezistente. Mai mult, seturile de uși se vor potrivi cu arhitectura și designul interior al hotelurilor și pensiunilor.
  • Scoli, gradinite, birouri – Este esenţial ca forma profilurilor să se ajusteze la condiţiile de utilizare din acele zone, pentru a reduce riscul de accidente și a garanta siguranţa angajaţilor, copiilor și profesorilor acestora. În astfel de locuri, ușile din oţel cu panouri din sticlă superioare și laterale sunt adesea utilizate.

Cod Caen 2512 Fabricarea de usi si ferestre din metal Aceasta clasa include: -fabricarea de usi, ferestre, rame de usi si ferestre, praguri pentru usi, obloane, din metal -pereti despartitori din metal pentru fixarea pe podea.

NU TI SE POTRIVESTE?

VEZI ALTE IDEI DE AFACERI

VREI SA APLICI?

VEZI OFERTA NOASTRA PENTRU START-UP NATION 2018

start-up nation 2018

Comentarii recente

comentarii