Fabricarea de mobilă pentru bucătării

idei de afaceri start-up nation 2018 - productia de mobilier de bucatarie

Punctaj maxim: 100 puncte

– Minim 2 locuri de muncă, minim 1 loc pentru absolvenți după 2012, șomeri, persoane din categorii defavorizate

–  Echipamente tehnologice în valoare de minim 60% din valoarea proiectului

– Locația de implementare a proiectului în mediul urban sau rural pe teritoriul României cu excepția județelor: București, Cluj, Ilfov

Domeniul de activitate se incadrează în clasa: producție

Descrierea activității: Cu ajutorul Programului Start-up nation poate fi demarată o activitate în domeniul producției de mobilă pentru bucătării.

Materialele necesare pentru mobile dintr-o bucatarie moderna sunt de obicei mai ieftine. Efectul esthetic este dat de contraste si de imbinarea inedita a culorilor si elementelor. Astfel, fronturile pot fi lucioase, lacuite sau acoperite cu sticla. Se pot folosi elemente care imita lemnul, iar blaturile pot fi in culori indraznete la fel si fronturile usilor. Un farmec aparte este adus si de sistemul ingenios de iluminat al bucatariei cu LED-uri care poate fi incorporate in mobila. Stilul clasic este mereu la moda si este caracterizat in special prin folosirea de culori calde si de utilizarea lemnului ca material pentru mobilier. Pentru fetele de usa ale dulapurilor se poate folosi PAL melaminat care este ieftin si imita lemnul, sau mobilier din MDF. Acesta din urma poate fi vopsit, mat sau lucios sau MDF acoperit de sticla. Ultima este cea mai scumpa variant mai rezistenta, dar din acest material nu se pot realiza forme special.

Avantajele mobilei de bucatarie din lemn masiv

Bucatariile din lemn masiv sunt mai rezistente in timp, decat bucatariile realizate din alt material. Nu exista riscul ca materialul sa se exfolieze din cauza caldurii sau canturile sa se desprinda. Inca din fabrica, piesele de mobilier sunt destinate pentru o durata de viata foarte mare, neavand nici un alt element lipit cu vreun adeziv. De asemenea, contactul cu aburul nu afecteaza fronturile de lemn masiv. O ventilatie corespunzatoare a bucatariei, iti vor mentine mobila pentru multi ani ca noua.

Ca modalitate de curatare, lemnul masiv trebuie curatat din cand in cand.  Se recomanda folosirea unei lavete fara scame si a apei obisnuite, fara alt detergent. Nu trebuie folosita forta , ci urmarit sensul fibrei lemnoase.

Cod CAEN3102 Fabricarea de mobila pentru bucatarii Aceasta clasa include: -fabricarea de mobila ce se utilizeaza in bucatarii.

NU TI SE POTRIVESTE?

VEZI ALTE IDEI DE AFACERI

VREI SA APLICI?

VEZI OFERTA NOASTRA PENTRU START-UP NATION 2018

start-up nation 2018

Comentarii recente

comentarii