Fabricarea de odgoane, frânghii, sfori si plase

Punctaj maxim: 100 puncte

– Minim 2 locuri de muncă, minim 1 loc pentru absolvenți după 2012, șomeri, persoane din categorii defavorizate

–  Echipamente tehnologice în valoare de minim 60% din valoarea proiectului

– Locația de implementare a proiectului în mediul urban sau rural pe teritoriul României cu excepția județelor: București, Cluj, Ilfov

Domeniul de activitate se incadreaza in clasa: productie

Descrierea activitatii: Cu ajutorul Programului Start-up nation poate fi demarata o activitate in domeniul productiei de franghie.

Sfori și frânghii din fibră sintetică și naturală au aplicații diverse (construcții, agricultură, nave).

Plasele se pot folosi şi pentru amenajări interioare, amenajarea sălilor de sport, împachetarea paleţilor pentru transport etc. Plasa este împletită folosind frânghie sintetică, din poliamidă sau naturală, din cânepă, iar configurația nodurilor este foarte rezistentă.

Frânghiile din fibre sintetice de poliamidă au cea mai mare rezistență la tensiune mecanică și intemperii, inclusiv UV. Se utilizează în diferite domenii precum pescuit, industria navală, construcții, sport, alpinism, gimnastică etc.

Paramele sunt folosite pentru ancorare şi remorcare vase precum şi în alte industrii pentru ridicare/tractare greutăţi. Lungimea maximă este de 200m. La cerere se pot executa cu gaşe (inele) de prindere la capete.

Pot fi produse, cu titlu exemplificativ:

  • Odgoane
  • Franghii
  • Sfori
  • Plase
  • Parame
  • Snur

Descrierea codului CAEN: 1394 Fabricarea de odgoane, frânghii, sfori si plase. Aceasta clasa include: -fabricarea de odgoane, sfori, frânghii si cabluri din fibre sau benzi textile sau materiale similare, fie ca sunt sau nu impregnate sau acoperite cu cauciuc sau plastic; fabricarea plaselor din sfoara, frânghie sau snur; fabricarea produselor din frânghie sau plasa: plase de pescuit, trancheti textili pentru nave, perne pentru descarcare, benzi pentru încarcare, frânghii sau cabluri prevazute cu inele metalice etc.

NU TI SE POTRIVESTE?

VEZI ALTE IDEI DE AFACERI

VREI SA APLICI?

VEZI OFERTA NOASTRA PENTRU START-UP NATION 2018

start-up nation 2018

Comentarii recente

comentarii