Idei de afaceri programul start-up nation Fabricarea hartiei si cartonului ondulat si ambalajelor din hartie si carton

Punctaj maxim: 100 puncte

– Minim 2 locuri de muncă, minim 1 loc pentru absolvenți după 2012, șomeri, persoane din categorii defavorizate

–  Echipamente tehnologice în valoare de minim 60% din valoarea proiectului

– Locația de implementare a proiectului în mediul urban sau rural pe teritoriul României cu excepția județelor: București, Cluj, Ilfov

Domeniul de activitate se incadreaza in clasa: productie

Descrierea activitatii: Cu ajutorul Programului Start-up nation poate fi demarata o activitate in domeniul productiei de ambalaje din hartie si carton (pungi, cutii, alte tipuri de ambalaje).

Ambalajul din hârtie este un mod potrivit pentru a ambala diverse produse alimentare și nealimentare, dar în același timp, este și o metodă potrivită pentru a îți promova produsul propriu. Punga din hârtie este potrivită pentru ambalarea produselor deoarece le protejază mai eficient decât o pungă de plastic datorită abilității sale de a se plia perfect pe produse și pot rezista uleiurilor și grăsimilor din alimente.

Ambalajele din hârtie sau pungile din hârtie au particularități unice care le face perfecte pentru anumite domenii și tipuri de produse. Alimentele și produsele de patiserie se păstrează proaspete mult mai mult timp într-un amabalaj din hârtie decât într-o pungă de plastic. În același timp, una dintre cele mai importante caracteristici și beneficii ale utilizarii acestor pungi sau ambalaje este faptul că sunt realizate din surse regenerabile și sunt biodegradabile.

Pot fi produse, cu titlu exemplificativ:

  • Cutii de pizza
  • Cutii cadouri
  • Pungi de cadouri
  • Cutii pantofi
  • Ambalaje pentru industria alimentara
  • Sacose hartie
  • Cutii de depozitare

Descrierea codului CAEN: 1721 – Fabricarea hartiei si cartonului ondulat si a ambalajelor din hartie si carton Aceasta clasa include: -fabricarea hartiei si cartonului ondulat -fabricarea ambalajelor din hartie sau carton ondulat -fabricarea ambalajelor din carton, pliabile -fabricarea ambalajelor din carton solid -fabricarea altor ambalaje din hartie si carton -fabricarea de saci si pungi din hartie -fabricarea bibliorafturilor si a articolelor similare Aceasta clasa exclude: -fabricarea plicurilor, vezi 1723 -fabricarea articolelor din pasta de hartie prin turnare sau presare (de exemplu: cofraje pentru oua, farfurii din pasta de hartie ), vezi 1729.

NU TI SE POTRIVESTE?

VEZI ALTE IDEI DE AFACERI

VREI SA APLICI?

VEZI OFERTA NOASTRA PENTRU START-UP NATION 2018

start-up nation 2018

Comentarii recente

comentarii