Punctaj maxim: 100 puncte
– Minim 2 locuri de muncă, minim 1 loc pentru absolvenți după 2012, șomeri, persoane din categorii defavorizate
– Echipamente tehnologice în valoare de minim 60% din valoarea proiectului
– Locația de implementare a proiectului în mediul urban sau rural pe teritoriul României cu excepția județelor: București, Cluj, Ilfov
Domeniul de activitate se incadreaza in clasa: productie
Descrierea activitatii: Cu ajutorul Programului Start-up nation poate fi demarata o activitate in domeniul productiei de legume curatate sau taiate.
Caracteristici produse:
- legume proaspete, fara conservanti, netratate termic sau chimic;
- obtinute prin curatare si taiere mecanica;
- sortimente corespunzatoare formei de taiere, respectiv felului de mancare destinat;
Pot fi produse, cu titlu exemplificativ:
- cartofi cruzi, curatati si taiati in diverse forme si dimensiuni
- Morcovi curatati si taiati in diverse forme si dimensiuni
- patrunjel curatat si taiat in diverse forme si dimensiuni
- pastarnac curatat si taiat in diverse forme si dimensiuni
- telina curatata si taiata in diverse forme si dimensiuni
- varza toccata
- usturoi curatat
- ceapa curatata si ambalata
Descrierea codului CAEN: 1039 Aceasta clasa include: fabricarea produselor alimentare continând în principal fructe sau legume, cu exceptia mâncarurilor gata preparate sub forma congelata sau de conserve; activitatea de conservare a fructelor, nucilor sau legumelor: congelarea, uscarea, conservarea în ulei sau în otet, ambalarea în cutii de conserve etc.; fabricarea produselor alimentare din fructe si legume; fabricarea gemurilor, marmeladelor si jeleurilor; prajirea nucilor; fabricarea preparatelor si pastelor din nuci; fabricarea preparatelor alimentare perisabile din fructe si legume, ca de exemplu: salate, amestecuri de salate ambalate (împachetate), legume curatate sau taiate, brânza din soia (tofu).