Punctaj maxim: 95 puncte – șanse de finanțare reduse
- Minim 2 locuri de muncă pentru un ajutor nerambursabil de 200.000 lei sau 1 loc de muncă pentru 100.000 lei
- Aport propriu de minim 15% (200.000 lei Ajutor financiar nerambursabil + contribuție proprie de ~ 35.000 lei)
- Echipamente tehnologice în valoare de minim 60% din valoarea proiectului
- Cel puțin 5% din bani direcționați către o componentă de dezvoltare durabilă – energie regenerabilă, autoturisme electrice etc
- Cel puțin unui dintre asociați/acționari a absolvit/se angajează că va absolvi un curs de educație antreprenorială;
- Cel puțin unui dintre asociați/acționari a absolvit/se angajează că va absolvi un curs de competențe digitale;
- Asociații/acționarii societății nu au mai avut calitatea de asociat/acționar în cadrul altei societăți decât cea aplicantă;
- Investiția este bazată / fundamentată pe un brevet de invenție eliberat de către un organism național sau internațional acreditat.
Domeniul de activitate se incadreaza in clasa: productie
Descrierea activitatii: Cu ajutorul Programului Start-up nation poate fi demarata o activitate in domeniul productiei de salate.
Corpul nostru reprezinta un motor complex, iar alimentatia ii este combustibil. De calitatea acestui combustibil depinde, pe termen mediu si lung, functionarea sa corecta. O alimentatie sanatoasa este izvor de energie si factor de echilibru pentru corp si minte. Salatele din fructe sau legume reprezinta o portie optima de vitamine.
Salatele din legume reprezinta portia zilnica de energie si vitamin pentru o zi intreaga. Poate fi servita pe post de fel principal sau pe post de garnitura, in functie de pofta fiecarei persoane.
Salatele din fructe reprezinta un desert proaspat si sanatos care ofera energie, vitamine si gust unei mese.
Pot fi produse, cu titlu exemplificativ:
Salata de rosii
Salata mixta din legume
Salata de fructe
Salata verde
Salata de varza
Descrierea codului CAEN: 1039 Aceasta clasa include: fabricarea produselor alimentare continând în principal fructe sau legume, cu exceptia mâncarurilor gata preparate sub forma congelata sau de conserve; activitatea de conservare a fructelor, nucilor sau legumelor: congelarea, uscarea, conservarea în ulei sau în otet, ambalarea în cutii de conserve etc.; fabricarea produselor alimentare din fructe si legume; fabricarea gemurilor, marmeladelor si jeleurilor; prajirea nucilor; fabricarea preparatelor si pastelor din nuci; fabricarea preparatelor alimentare perisabile din fructe si legume, ca de exemplu: salate, amestecuri de salate ambalate (împachetate), legume curatate sau taiate, brânza din soia (tofu).