Idei de afaceri programul start-up nation fabricarea de salate

Punctaj maxim: 100 puncte

– Minim 2 locuri de muncă, minim 1 loc pentru absolvenți după 2012, șomeri, persoane din categorii defavorizate

–  Echipamente tehnologice în valoare de minim 60% din valoarea proiectului

– Locația de implementare a proiectului în mediul urban sau rural pe teritoriul României cu excepția județelor: București, Cluj, Ilfov

Domeniul de activitate se incadreaza in clasa: productie

Descrierea activitatii: Cu ajutorul Programului Start-up nation poate fi demarata o activitate in domeniul productiei de salate.

Corpul nostru reprezinta un motor complex, iar alimentatia ii este combustibil. De calitatea acestui combustibil depinde, pe termen mediu si lung, functionarea sa corecta. O alimentatie sanatoasa este izvor de energie si factor de echilibru pentru corp si minte. Salatele din fructe sau legume reprezinta o portie optima de vitamine.

Salatele din legume reprezinta portia zilnica de energie si vitamin pentru o zi intreaga. Poate fi servita pe post de fel principal sau pe post de garnitura, in functie de pofta fiecarei persoane.

Salatele din fructe reprezinta un desert proaspat si sanatos care ofera energie, vitamine si gust unei mese.

Pot fi produse, cu titlu exemplificativ:

  • Salata de rosii
  • Salata mixta din legume
  • Salata de fructe
  • Salata verde
  • Salata de varza

Descrierea codului CAEN: 1039 Aceasta clasa include: fabricarea produselor alimentare continând în principal fructe sau legume, cu exceptia mâncarurilor gata preparate sub forma congelata sau de conserve; activitatea de conservare a fructelor, nucilor sau legumelor: congelarea, uscarea, conservarea în ulei sau în otet, ambalarea în cutii de conserve etc.; fabricarea produselor alimentare din fructe si legume; fabricarea gemurilor, marmeladelor si jeleurilor; prajirea nucilor; fabricarea preparatelor si pastelor din nuci; fabricarea preparatelor alimentare perisabile din fructe si legume, ca de exemplu: salate, amestecuri de salate ambalate (împachetate), legume curatate sau taiate, brânza din soia (tofu).

NU TI SE POTRIVESTE?

VEZI ALTE IDEI DE AFACERI

VREI SA APLICI?

VEZI OFERTA NOASTRA PENTRU START-UP NATION 2018

start-up nation 2018

Comentarii recente

comentarii