Fabricarea sucurilor de fructe si legume

Idei de afaceri programul start-up nation - fabricarea sucurilor din fructe si legume

Punctaj maxim: 100 puncte

– Minim 2 locuri de muncă, minim 1 loc pentru absolvenți după 2012, șomeri, persoane din categorii defavorizate

–  Echipamente tehnologice în valoare de minim 60% din valoarea proiectului

– Locația de implementare a proiectului în mediul urban sau rural pe teritoriul României cu excepția județelor: București, Cluj, Ilfov

Domeniul de activitate se incadreaza in clasa: productie

Descrierea activitatii: Cu ajutorul Programului Start-up nation poate fi demarata o activitate in domeniul productiei de sucuri din fructe si legume.

Sucurile naturale din fructe sau legume nu ar trebui să lipsească din alimentația zilnică, fiind bogate în vitamine și minerale, de care corpul are mare nevoie pentru o funcționare bună.

Sucurile sunt necesare pentru o piele tânără și de invidiat, deoarece sunt bogate în vitaminele A, B, C și E, combustibili necesari pentru menținerea unui ten superb și pentru întărirea oaselor. Unele tipuri de sucuri sunt folosite in diete, fiind antixidante, iar altele ofera oza necesară pentru zilnică în vitamina K – foarte importantă pentru sânge și sănătatea oaselor.

Astfel, in afara de gustul bun pe care il au, sucurile naturale sunt sanatoase si ofera corpului vitaminele necesare pentru o sanatate de fier.

Pot fi produse, cu titlu exemplificativ:

  • Suc natural mere
  • Suc natural pere
  • Suc natural portocale
  • Suc natural mix legume
  • Suc natural mix fructe

Descrierea codului CAEN: 1032 Fabricarea sucurilor de fructe si legume. Aceasta clasa include: fabricarea sucurilor de fructe sau legume; fabricarea concentratelor din fructe si legume proaspete

NU TI SE POTRIVESTE?

VEZI ALTE IDEI DE AFACERI

VREI SA APLICI?

VEZI OFERTA NOASTRA PENTRU START-UP NATION 2018

start-up nation 2018

Comentarii recente

comentarii