Punctaj maxim: 90 puncte – șanse de finanțare reduse

  • Minim 2 locuri de muncă pentru un ajutor nerambursabil de 200.000 lei sau 1 loc de muncă pentru 100.000 lei
  • Aport propriu de minim 15% (200.000 lei Ajutor financiar nerambursabil + contribuție proprie de ~ 35.000 lei)
  • Echipamente tehnologice în valoare de minim 60% din valoarea proiectului
  • Cel puțin 5% din bani direcționați către o componentă de dezvoltare durabilă – energie regenerabilă, autoturisme electrice etc
  • Cel puțin unui dintre asociați/acționari a absolvit/se angajează că va absolvi un curs de educație antreprenorială;
  • Cel puțin unui dintre asociați/acționari a absolvit/se angajează că va absolvi un curs de competențe digitale;
  • Asociații/acționarii societății nu au mai avut calitatea de asociat/acționar în cadrul altei societăți decât cea aplicantă;
  • Investiția este bazată / fundamentată pe un brevet de invenție eliberat de către un organism național sau internațional acreditat. 

Descrierea activității: Cu ajutorul Programului Start-up Nation poate fi demarată o activitate în domeniul serviciilor.

Majoritatea saloanelor nu mai folosesc de mult doar mașinile de tuns, înlocuindu-le cu foarfece, putând astfel să personalizeze tunsoarea fiecărui patruped. Putem astfel găsi zeci de echipe de groom-eri (frizeri de căței) profesioniști cu studii și atestate la activ, extrem de dedicați în ceea ce fac, pentru ca animalele să beneficieze de cele mai noi tehnici de frizerie și cosmetică.
Spălarea este un pas esențial în rutina unui patruped fericit și sănătos. Dar frecvența de spălare trebuie discutată în prealabil cu medicul veterinar. Spălarea regulată ajută la eliminarea părului în exces, reîntinerirea pielii și eliminarea mirosurilor și a paraziților.
Nu toate animalele agreează băile, de aceea este necesară atenția unui specialist. Această procedură cosmetică va ajuta cel mai bun prieten patruped să perceapă spălarea ca pe o activitate plăcută.
Starea de sănătate a companionului nostru este în strânsă legătură cu îngrijirea și igiena, deoarece un animal curat și sănătos este fericit!
Curățarea urechilor este o altă etapă importantă în îngrijirea camaradului nostru. Infecțiile care apar la nivelul urechilor trebuie întotdeauna tratate de un specialist. Acestea pot fi extrem de dureroase și pot conduce la pierderea auzului.
Frecvența curățării diferă în funcție de rasă și vârstă. Pentru evitarea infecțiilor se recomandă curățarea urechilor în mod periodic, iar acest procedeu trebuie efectuat întotdeauna de către un specialist.
Spălarea trebuie completată de o periere atentă. Perierea regulată îndepărtează surplusul de blană și ajută la distribuirea uleiurilor naturale în blana și pielea patrupedului tău. De asemenea, stimulează și circulația sanguină și regenerează pielea.
Câinii cu blană lungă trebuie tunși mult mai des, în funcție de rasă, de rata de creștere a părului și de stilul tunsorii. O blană încâlcită și plină de ghemotoace poate provoca disconfort.
Vidarea glandelor perianale este un alt procedeu important în viata unui câine. Dacă glandele perianale nu sunt vidate, se pot infecta și forma abcese.
Cabinetele de cosmetică pun la dispoziție și serviciul de tăiere a ghearelor. Fiecare rasă având un anumit ritm de creștere, astfel patrupedele necesită o cosmetizare periodică.
Misiunea saloanelor este de a oferi servicii de cosmetică de calitate pentru a menține animalele de companie sănătoase, curate și fericite. Echipele sunt formate din oameni ce iubesc și dețin animale de companie și sunt specializați pe cele mai noi tehnici de cosmetică.

CAEN 9609 – Alte activități de servicii n.c.a.
Această clasă include:
-activități de astrologie și spiritism
-servicii personale cu caracter social, cum ar fi servicii de escortă, servicii de stabilire a întâlnirilor, servicii ale agențiilor matrimoniale
-servicii de îngrijire a animalelor de companie cum ar fi: plimbatul, împerecherea, găzduirea și dresajul
-servicii ale organizațiilor genealogice
-activități ale studiourilor de tatuaj și piercing
-servicii ale lustragiilor, hamalilor, valetilor pentru parcarea masinilor etc.
-exploatarea mașinilor și aparatelor care oferă servicii personale pe bază de monezi (cabine fotografice, cântare, aparate de măsurare a tensiunii sanguine, cutii pentru păstrarea obiectelor ce funcționează pe bază de monezi etc.)

Această clasă exclude:
-activități veterinare, vezi cod CAEN 7500
-mașini de spălat ce funcționează pe bază de monezi, vezi cod CAEN 9601
-mașini pentru jocuri de noroc sau alte jocuri ce funcționează pe bază de monezi, vezi cod CAEN 9200

Alte idei de afaceri finanțate prin Start UP Nation cu șanse de finanțare:

Calculează-ți șansele de a obține finanțarea*

[qsm quiz=4]

* calculatorul de punctaj vă poate ajuta să vă calculați punctajul maxim pentru care puteți aplica, însă nu înlocuiește analiza de eligibilitate efectuată de către un consultant. Pentru detalii complete despre criteriile de eligibilitate, dați click AICI

Cauți un consultant?

Completează formularul de mai jos pentru a beneficia de o ședință de consultanță gratuită

Cauți consultanță fonduri europene?

Află ce oportunități de finanțare sunt disponibile