Productie fabricarea de articole de voiaj,genti de mana si articole similare din piele

idei de afaceri start-up nation 2018 - fabricarea de articole de voiaj

Punctaj maxim: 100 puncte

– Minim 2 locuri de muncă, minim 1 loc pentru absolvenți după 2012, șomeri, persoane din categorii defavorizate

–  Echipamente tehnologice în valoare de minim 60% din valoarea proiectului

– Locația de implementare a proiectului în mediul urban sau rural pe teritoriul României cu excepția județelor: București, Cluj, Ilfov

Domeniul de activitate se incadreaza in clasa: productie

Descrierea activitatii: Cu ajutorul Programului Start-up nation poate fi demarata o activitate in domeniul productiei de fabricare de articole de voiaj,genti de mana si articole similare din piele

Exista mai multe tipuri de genti de voiaj:

  • Genti cu manere si pentru umar- utila pentru calatorii scurte;
  • Rucsacuri – potrivit pentru excursii la munte;
  • Genti cu roti (trollere) – un bagaj potrivit pentru a fi purtat cu usurinta de la gara sau aeroport pana la locul de cazare.

Fiecare dintre aceste tipuri de genti de voiaj au dimensiuni diferite, materiale diferite precum si compartimentare diferita. Astfel, Gentile de voiaj cu toarte sau cu o curea de pus pe umar tind sa aiba dimensiuni mici-medii, trollerul cu dimensiuni medii spre mari si bagajul de umar cu dimeniuni mici spre medii. Materialul: trebuie sa demonstreze rezistenta si durabilitate. De exemplu, este bine ca trolerul sa fie facut dintr-un material gros, impermeabil si rezistent, pentru ca nimic sa nu se sifoneze sau sa se sparga cand este manipulat in aeroport sau pe drum. Acesta poate fi chiar de tip scoica – dintr-un material dur, sau din materiale precum vinil sau poliester, cu straturi de burete sau plastic si impermeabilizate. Rucsacurile de calitate au o husa impermeabila ce poate fi montata rapid, in caz de ploaie. Gentile de tip duffel tind sa fie din bumbac sau poliester, dar exista si variante din vinil, piele sintetica sau naturala. Aceste materiale sunt mai extensibile si acomodeaza usor si rapid toate lucrurile de care ai nevoie, dar nu le protejeaza prea bine. In cazul gentilor de umar, materialul poate fi important inclusiv din punct de vedere estetic; modelele de piele naturala sunt cele mai elegante.

Compartimentarea:  trolerele trebuie sa beneficieze macar de un compartiment interior, pentru hainele sensibile, care se sifoneaza cu usurinta. Rucsacurile, gentile de umar si valizele mici de luat in avion necesita buzunare exterioare, pentru a avea acces rapid la carti, reviste, ochelari, tableta. Un compartiment special pentru laptop sau tableta, protejat prin burete, este un plus.

 

Descrierea codului CAEN: 1512: Fabricarea articolelor de voiaj si marochinarie si a articolelor de harnasament Aceasta clasa include: -fabricarea de articole de voiaj, genti de mana si articole similare din piele, piele compozita sau din orice alt material (materiale plastice, materiale textile, fibre vulcanizate sau carton, unde se utilizeaza aceeasi tehnologie ca si pentru piele) -fabricarea articolelor de harnasament -fabricarea cureluselor de ceas nemetalice (ex. tesatura, piele, plastic) -fabricarea de diverse articole din piele sau piele reconstituita : curele de transmisie, ambalaje etc. -fabricarea sireturilor de pantofi din piele -fabricarea bicelor si cravaselor pentru cai Aceasta clasa exclude: -fabricarea confectiilor din piele, vezi 1411 -fabricarea manusilor si palariilor din piele, vezi 1419 -fabricarea incaltamintei, vezi 1520 -fabricarea seilor pentru biciclete, vezi 3092 -fabricarea cureluselor de ceas din metale pretiose, vezi 3212 -fabricarea cureluselor de ceas din metale comune, vezi 3213 -fabricarea centurilor de siguranta pentru muncitori si alte centuri pentru uz profesional, vezi 3299.

NU TI SE POTRIVESTE?

VEZI ALTE IDEI DE AFACERI

VREI SA APLICI?

VEZI OFERTA NOASTRA PENTRU START-UP NATION 2018

start-up nation 2018

Comentarii recente

comentarii