Punctaj maxim: 90 puncte – șanse de finanțare reduse
- Minim 2 locuri de muncă pentru un ajutor nerambursabil de 200.000 lei sau 1 loc de muncă pentru 100.000 lei
- Aport propriu de minim 15% (200.000 lei Ajutor financiar nerambursabil + contribuție proprie de ~ 35.000 lei)
- Echipamente tehnologice în valoare de minim 60% din valoarea proiectului
- Cel puțin 5% din bani direcționați către o componentă de dezvoltare durabilă – energie regenerabilă, autoturisme electrice etc
- Cel puțin unui dintre asociați/acționari a absolvit/se angajează că va absolvi un curs de educație antreprenorială;
- Cel puțin unui dintre asociați/acționari a absolvit/se angajează că va absolvi un curs de competențe digitale;
- Asociații/acționarii societății nu au mai avut calitatea de asociat/acționar în cadrul altei societăți decât cea aplicantă;
- Investiția este bazată / fundamentată pe un brevet de invenție eliberat de către un organism național sau internațional acreditat.
Domeniul de activitate se încadrează în clasa: servicii
Descrierea activității: Cu ajutorul Programului Start-up Nation poate fi demarată o activitate în domeniul serviciilor .
Saloanele de coafor au ajuns să facă față celor mai exigente și pretențioase solicitări.
Pentru a atrage atenția celor din jur, părul are nevoie de atenție deosebită și de o îngrijire specială. Un păr strălucitor este semnul unui trup bine îngrijit, iar o tunsoare potrivită arată grija pentru imaginea noastră. Sănătatea, vigurozitatea și strălucirea acestuia, alegerea tunsorii și a culorii potrivite, toate aceste lucruri contribuie la conturarea frumuseții naturale ale unei femei.
Un salon poate pune la dispoziție o paletă largă de servicii, începând cu tunsori de formă sau doar de vârfuri, până la coafuri, manopere de permanent, extensii, vopsit, tratamente și multe altele. Nevoia de relaxare și de servicii de calitate sunt satisfăcute și prin servicii de masaj facial, manichiură şi pedichiură. În vederea participării la diverse evenimente machiajul și coafura sunt foarte importante, motiv pentru care se apelează la munca unor specialiști.
În ultima perioadă bărbații au devenit foarte interesați de imaginea lor și au început să meargă din ce în ce mai mult la saloane pentru tuns, bărbierit și/sau aranjarea bărbii.
Descrierea codului CAEN: Coafură și alte activităţi de înfrumuseţare
Codul CAEN 9602 include:
-activităţi de spălare a părului, aranjare şi tuns, coafat, vopsit, nuanţat, ondulat, îndreptat şi activităţi similare,pentru bărbaţi şi femei
-bărbierit şi aranjarea bărbii
-masaj facial, manichiură şi pedichiură, machiaj etc.
Codul CAEN 9602 exclude:
-confecţionarea de peruci, vezi cod CAEN 3299