idei de afaceri start up nation salon de infrumusetare

Punctaj maxim: 100 puncte

–  Minim 2 locuri de muncă, minim 1 loc pentru absolvenți după 2012, șomeri, persoane din categorii defavorizate

–  Echipamente tehnologice în valoare de minim 60% din valoarea proiectului

– Locația de implementare a proiectului în mediul urban sau rural pe teritoriul României cu excepția județelor: București, Cluj, Ilfov

Domeniul de activitate se încadrează în clasa: servicii

Descrierea activității: Cu ajutorul Programului Start-up Nation poate fi demarată o activitate în domeniul serviciilor .

 

Saloanele de coafor au ajuns să facă față celor mai exigente și pretențioase solicitări.

Pentru a atrage atenția celor din jur, părul are nevoie de atenție deosebită și de o îngrijire specială. Un păr strălucitor este semnul unui trup bine îngrijit, iar o tunsoare potrivită arată grija pentru imaginea noastră. Sănătatea, vigurozitatea și strălucirea acestuia, alegerea tunsorii și a culorii potrivite, toate aceste lucruri contribuie la conturarea frumuseții naturale ale unei femei.

Un salon poate pune la dispoziție o paletă largă de servicii, începând cu tunsori de formă sau doar de vârfuri, până la coafuri, manopere de permanent, extensii, vopsit, tratamente și multe altele. Nevoia de relaxare și de servicii de calitate sunt satisfăcute și prin servicii de masaj facial, manichiură şi pedichiură. În vederea participării la diverse evenimente machiajul și coafura sunt foarte importante, motiv pentru care se apelează la munca unor specialiști.

În ultima perioadă bărbații au devenit foarte interesați de imaginea lor și au început să meargă din ce în ce mai mult la saloane pentru tuns, bărbierit și/sau aranjarea bărbii.

 

Descrierea codului CAEN: Coafură și alte activităţi de înfrumuseţare

Codul CAEN 9602 include:

-activităţi de spălare a părului, aranjare şi tuns, coafat, vopsit, nuanţat, ondulat, îndreptat şi activităţi similare,pentru bărbaţi şi femei

-bărbierit şi aranjarea bărbii

-masaj facial, manichiură şi pedichiură, machiaj etc.

Codul CAEN 9602 exclude:

-confecţionarea de peruci, vezi cod CAEN 3299

NU TI SE POTRIVESTE?

VEZI ALTE IDEI DE AFACERI

VREI SA APLICI?

VEZI OFERTA NOASTRA PENTRU START-UP NATION 2018

start-up nation 2018

Comentarii recente

comentarii

Leave a Reply