idei de afaceri startup nation 2018 Salon de tatuaj și piercing

Punctaj maxim: 100 puncte

– Minim 2 locuri de muncă, minim 1 loc pentru absolvenți după 2012, șomeri, persoane din categorii defavorizate

–  Echipamente tehnologice în valoare de minim 60% din valoarea proiectului

– Locația de implementare a proiectului în mediul urban sau rural pe teritoriul României cu excepția județelor: București, Cluj, Ilfov

Domeniul de activitate se încadrează în clasa: servicii

Descrierea activității: Cu ajutorul Programului Start-up Nation poate fi demarată o activitate în domeniul industriilor creative.

 

Saloanele de tatuaj și piercing au luat naștere din pasiune pentru artă. Acestea te așteaptă într-o atmosferă caldă și în același timp profesională. Fie că ai deja un model de tatuaj sau doar o idee, echipele de profesioniști îți vor oferi tatuajul mult dorit.

Tatuajul este o formă de exprimare, un moment important, un mijloc de materializare al sentimentelor și emoțiilor. Fie că reprezintă un tribut, o amintire păstrată în minte cât și pe corp, tatuajul este o operă de artă. În momentul în care te decizi să îți faci un tatuaj, trebuie să ai în vedere trei lucruri esențiale: modelul pe care îl alegi din marea varietate, semnificația pe care ți-o dorești să o aibă dar și amplasarea lui.

Tatuajele pentru fete sunt acele desene care exprimă feminitatea, delicatețea, eleganța și senzualitatea caracteristice sexului frumos. Cele mai populare sunt: flori, fluturi, steluțe, fundițe, pene, zâne, semne zodiacale, diamante, inimioare, citate și simboluri chinezești.

O altă procedură la mare căutare acum este tatuarea cosmetică: microbladingul, micropigmentarea sprâncenelor, a buzelor și a pleoapelor.

Industria cosmetică a evoluat într-atât încât este capabila să asigure femeilor frumusețe de durată, fără niciun efort din punct de vedere al întreținerii.

Tatuajul cosmetic este un machiaj semipermanet, obținut printr-o procedură denumită corect micropigmentare, aceasta devenind cu pași repezi din ce în ce mai populară.

Piercing-ul este o tehnică de înfrumusețare corporală, care  își are originea într-un trecut îndepărtat, trendul actual fiind doar o readaptare la tradițiile antice. Spre exemplu, cercelul în limbă era  purtat de maiași și azteci, și îi făcea pe aceștia să creadă că se pot apropia mai mult de zei, iar cercelul în nas purtat de egipteni marca trecerea de la copilărie la maturitate. Acestea sunt doar doua exemple care denotă că piercing-ul are un trecut îndepărtat. În prezent, piercing-ul în buric accentuează senzualitatea femeilor, iar cercelul în limbă este unisex. Alături de tatuaje, body piercing-ul este un alt mod de a vă exprima personalitatea, de a vă face remarcat într-o societate ce tinde să iși schimbe concepția despre înfrumusețarea corporală.

 

Cod CAEN 9609 – Alte activități de servicii n.c.a.

Această clasă include:

-activități de astrologie și spiritism

-servicii personale cu caracter social, cum ar fi servicii de escortă, servicii de stabilire a întâlnirilor, servicii ale agențiilor matrimoniale

-servicii de îngrijire a animalelor de companie cum ar fi: plimbatul, împerecherea, găzduirea și dresajul

-servicii ale organizațiilor genealogice

-activități ale studiourilor de tatuaj și piercing

-servicii ale lustragiilor, hamalilor, valetilor pentru parcarea masinilor etc.

-exploatarea mașinilor și aparatelor care oferă servicii personale pe bază de monezi (cabine fotografice, cântare, aparate de măsurare a tensiunii sanguine, cutii pentru păstrarea obiectelor ce funcționează pe bază de monezi etc.)

Această clasă exclude:

-activități veterinare, vezi cod CAEN 7500

-mașini de spălat ce funcționează pe bază de monezi, vezi cod CAEN 9601

-mașini pentru jocuri de noroc sau alte jocuri ce funcționează pe bază de monezi, vezi cod CAEN 9200

NU TI SE POTRIVESTE?

VEZI ALTE IDEI DE AFACERI

VREI SA APLICI?

VEZI OFERTA NOASTRA PENTRU START-UP NATION 2018

start-up nation 2018

Comentarii recente

comentarii

Leave a Reply