Client:

Titlu proiect:Imbunatatirea performantelor energetice ale PRODPROSPER SRL prin investitii in productia de energie din surse regenerabile

Finanțare:

POIM 11.1 – Producție de energie din surse regenerabile pentru autoconsum

Valoare proiect:

1.875.917,79 RON

Domeniu de activitate:

Producție alimentară

Despre finanțare:

Schema de ajutor de stat POIM 11.1 a oferit beneficiarilor eligibili, atât IMM-uri cât și întreprinderi mari, posibilitatea de a accesa finanțare nerambursabilă pentru investiții în energie regenerabilă pentru autoconsum, în mediul urban sau rural. Bugetul total alocat a fost de 200 milioane de euro, iar valoarea finanțării nerambursabile a variat între 50.000 și 500.000 euro, în funcție de categoria de societate (micro, mică, mijlocie sau mare) și de județul unde a avut loc implementarea. Termenul limită pentru implementare a fost 31 decembrie 2023.

Pentru a beneficia de această schemă de ajutor de stat, beneficiarii eligibili au avut la dispoziție un interval de înscriere cuprins între 18 octombrie și 24 noiembrie 2022. Criteriile de selecție au fost stabilite conform grilei de evaluare, iar contribuția proprie a beneficiarilor a fost variabilă în funcție de categoria de societate și de județul unde a avut loc implementarea.

Alte proiecte din portofoliu:

Ești interesat să aplici pentru fonduri europene nerambursabile?

Află ce alte oportunități de finanțare sunt disponibile: